Rabobank

West-Friesland

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank West-Friesland

Stemperiode nog niet gestart
Vanaf 23 april tot en met 14 mei 2019 kunt u op deze website inloggen en uw stem uitbrengen op uw favoriete clubs.

Over de Rabobank Clubkas Campagne
In het werkgebied van Rabobank West-Friesland bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank West-Friesland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 350.000,- te verdelen!

Wie mogen er stemmen?
Alle leden van Rabobank West-Friesland van 18 jaar en ouder (per 1 april) kunnen hun stem uitbrengen van 23 april tot en met 14 mei 2019. Bent u lid van Rabobank West-Friesland? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u via deze website uw stem kunt uitbrengen.

Inschrijving voor clubs
Clubs die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne konden zich van 1 februari tot en met 31 maart 2019 inschrijven.

Doet uw club mee? Ga stemmen werven!
Heeft u bericht ontvangen dat uw club deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne 2019? Breng dan uw deelname onder de aandacht en werf zoveel mogelijk stemmen. Speciaal voor de deelnemende verenigingen en stichtingen hebben we promotiemateriaal ontwikkeld. Deze materialen kunt u downloaden via de website www.clubkascampagne.nl/wf/promotiemateriaal.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
• Algemeen
• Leden
• Voorwaarden
• Stemmen
• Na het stemmen

Is uw vraag dan nog niet beantwoord. Neem dan contact op met ons via communicatie.wf@rabobank.nl.