Rabobank

Utrechtse Waarden en omstreken

Stem op uw favoriete club

U heeft van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven uw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Utrechtse Waarden en omstreken

Ook in 2018 steunen wij het lokale verenigingsleven weer met de Rabobank Clubkas Campagne. Tijdens deze campagne krijgen recreatieve verenigingen en stichtingen in de Utrechtse Waarden en Schoonhoven de kans om hun clubkas te spekken, voor bijvoorbeeld het opknappen van het clubhuis, nieuw materiaal voor de sportvereniging of een masterclass voor de toneelgroep. Het totale bedrag in de campagnekas bedraagt maar liefst 100.000 euro. Hoe dit bedrag over de deelnemende clubs wordt verdeeld? Dat bepalen de leden van onze bank, dus ook u!

Hoe kan ik stemmen?

Onze ruim 11.000 leden hebben per post een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. U heeft uw stemkaart ongetwijfeld ook op de mat gevonden.

Van donderdag 30 augustus tot en met vrijdag 28 september is uw stem geld waard! U kunt dan met uw persoonlijke stemcode inloggen en, door het uitbrengen van uw stem, de clubkas van uw favoriete clubs spekken.

Spek de clubkas van uw favoriete clubs!

Hoe meer stemmen een club binnenhaalt, hoe hoger de donatie voor de clubkas. Elke stem is dus geld waard! U kunt tijdens de stemperiode vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee stemmen per club.

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Heeft u vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
AlgemeenLidmaatschapVoorwaarden Stemmen Na het stemmen

Is jouw vraag daarna nog niet beantwoord? Bel 0348-559410 of stuur ons een e-mailbericht naar communicatie.uw@rabobank.nl. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer, zo kunnen wij u sneller helpen.