Rabobank

Uden Veghel

Stem op jouw favoriete clubs!

Je hebt van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven jouw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Uden Veghel

Goed nieuws: de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is weer gestart! Rabobank Uden Veghel steunt op deze manier het lokale verenigingsleven. En het mooie is: de leden van de bank bepalen hoe het bedrag van € 150.000 wordt verdeeld. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren!

Als lid van Rabobank Uden Veghel heb je een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op jouw favoriete clubs. Je kunt vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee op dezelfde club. De stemperiode loopt van maandag 1 oktober tot en met vrijdag 19 oktober 2018.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem is geld waard. Stem dus en help jouw favoriete clubs in de regio bij het realiseren van hun Rabobank Clubkas Campagne doel. Alvast bedankt voor jouw steun!