Rabobank

Salland

Stem op jouw favorieten!

Je hebt van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven jouw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Hart voor Salland

Rabobank Salland draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 160.000,- beschikbaar voor Hart voor Salland! Dit jaar beleven we de vijfde editie van Hart voor Salland. Daarom mogen in plaats van alle leden, alle klanten van onze bank dit bedrag verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Hiermee brengen we samen deze organisaties verder en helpen we ze om hun doelen te bereiken. 

Stem op jouw favorieten!
Onlangs heb je een persoonlijke kaart via de post ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je van vrijdag 9 tot en met maandag 19 maart 2018 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap wordt uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem telt
Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan; gebruik ze alle vijf en stem op jouw favoriete vereniging(en) en/of stichtingen(en). Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?
Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met ons. Dat mag via mail naar communicatie.salland@rabobank.nl. Vermeld in de mail je postcode en huisnummer, zo kunnen wij je sneller helpen.