Rabobank

Rijk van Nijmegen

Stem op uw favoriete club

U heeft van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven uw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Rijk van Nijmegen

Rabobank Rijk van Nijmegen is een maatschappelijk betrokken bank. We dragen het verenigingsleven in de regio dan ook een warm hart toe. Daarom stellen wij € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Via de post hebben alle natuurlijke personen die lid zijn van Rabobank Rijk van Nijmegen een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 15 mei tot en met woensdag 30 mei op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete club(s). Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina uw persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit twee hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Heeft u vragen? Op de website www.rabobank.nl/rijkvannijmegen vindt u antwoorden op veel voorkomende vragen. Staat uw vraag hier niet tussen, neem dan contact met ons op via telefoonnummer (024) 381 85 00.