Rabobank

Roermond-Echt

Stem op uw favoriete club

U heeft van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven uw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Roermond-Echt

Rabobank Roermond-Echt draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 175.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Via de post hebben alle leden van Rabobank Roermond-Echt een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een (financieel) steuntje in de rug wilt geven. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. U krijgt van ons vijf stemmen. Deze moeten allemaal gebruikt worden.

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen. Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete clubs. Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!


Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0475) 500 410 of stuur een e-mail naar communicatie.re@rabobank.nl. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer, zo kunnen wij u sneller helpen.