Rabobank

Rijn en Heuvelrug

Inschrijfmodule Rabo Clubkas Campagne 2018

Rabobank Rijn en Heuvelrug is betrokken bij de regio, haar leden en bij het lokale verenigingsleven. Daarom organiseren wij de Rabo Clubkas Campagne.

Tijdens de Rabo Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Rijn en Heuvelrug stemmen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze ontvangt. De leden verdelen dit jaar  €150.000. Dus doe mee!

De Rabo Clubkas Campagne gaat van start
In mei starten we met de Rabo Clubkas Campagne! Onze bank stelt op deze manier een deel van de winst, het coöperatief dividend, beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Onze leden beslissen van maandag 1 oktober tot en met maandag 15 oktober 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Een bijdrage uit de Rabo Clubkas Campagne kan een extra stimulans zijn om de wensen van jouw club te laten uitkomen!

Vragen?
Bekijk de voorwaarden voor deelname en de veelgestelde vragen per categorie via onderstaande links.

Voorwaarden Deelname
Vragen Algemeen
Vragen Leden
Vragen Stemmen

Schrijf jouw vereniging nu in!
Inschrijven kan vanaf dinsdag 1 mei tot en met zaterdag 1 september 2018.
Het opgeven van een bestedingsdoel is verplicht. Dit bestedingsdoel moet een sociaal maatschappelijk karakter hebben. Schrijf jouw vereniging of stichting direct in via onderstaande link.

Ga verder