Rabobank

Peel, Maas en Leudal

Stem op uw favoriete club

U heeft van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven uw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Clubkas Campagne Rabobank Peel, Maas en Leudal

Stem op uw favoriete club!

In het hart van Limburg bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij u en uw omgeving te tonen. Rabobank Peel, Maas en Leudal draagt onder andere via de Rabobank Clubkas Campagne hieraan een (financieel) steentje bij. Dit jaar is er € 200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. Door te stemmen bepaalt u de hoogte van de bijdrage die de clubs ontvangen.

Via de post heeft u van ons een persoonlijke stemkaart ontvangen met een unieke code voor het stemmen op de vereniging en/of stichting van uw keuze. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 8 mei tot en met woensdag 23 mei op deze website inloggen en uw vijf stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in drie stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Rabobank Peel, Maas en Leudal verdeelt dit jaar € 200.000,-! Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete club(s). Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van uw stemmen! Vul hierboven uw unieke stemcode in, die op de stemkaart staat vermeld.

Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Geen persoonlijke stemcode ontvangen of werkt de code niet? Neem dan contact op met Rabobank Peel, Maas en Leudal, telefoonnummer (0475) 51 85 18 of e-mail communicatie.pml@rabobank.nl.