Rabobank

Peelland Zuid

Rabobank Clubkas Campagne
Inschrijfmodule 2019


In het werkgebied van Rabobank Peelland Zuid bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van het verenigingsleven is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseren wij de Rabobank Clubkas Campagne.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Peelland Zuid hun stem uitbrengen op de verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze club ontvangt. Dit jaar hebben we € 275.000,- te verdelen, dus doe mee.

Schrijf uw club nu in!
De inschrijving is geopend tot en met 31 maart 2019. Onze leden beslissen van donderdag 4 april tot en met dinsdag 30 april 2019 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om uw wensen in vervulling te laten gaan!

Voorwaarden en veelgestelde vragen
Lees voor inschrijving de voorwaarden en veelgestelde vragen aandachtig door via onderstaande link:
• FAQ

Schrijf uw vereniging of stichting direct in via onderstaande link.
Na uw inschrijving ontvangt u meer informatie over het promotiemateriaal dat we beschikbaar stellen.

Ga verder