Rabobank

Peelland Zuid

Stem op jouw club!

Je hebt van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven je persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en ten slotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Stem nu op je favoriete clubs!

Rabobank steunt met de Rabobank Clubkas Campagne de verenigingen en stichtingen in het werkgebied van de lokale banken. Elk jaar stellen we hiervoor een bedrag beschikbaar. Dit bedrag mogen de leden van de bank verdelen over de verenigingen en stichtingen die meedoen. Alle leden krijgen hiervoor een aantal stemmen die zij op hun favoriete clubs mogen uitbrengen. Moeilijk om een keuze te maken? Wellicht geeft het bestedingsdoel van de club de doorslag. Wij wensen je veel succes met het uitbrengen van jouw stemmen!

Gebruik je stemcode om in te loggen
Het stemmen gebeurt in een beveiligde digitale omgeving. Je hebt een stemcode ontvangen waarmee je in deze omgeving kunt inloggen. Het uitbrengen van jouw stemmen vindt plaats in enkele stappen. Bij iedere stap leggen we uit wat je kunt verwachten en welke stappen je gaat doorlopen. Weet je even niet hoe je verder moet? Klik dan op het vraagtekentje voor meer informatie.

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die je per post of e-mail hebt ontvangen. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met je eigen lokale Rabobank. De contactgegevens vind je op de kaart of in de e-mail waar ook je stemcode staat vermeld.