Rabobank

Oss Bernheze

Inschrijfmodule Rabobank Clubkas Campagne 2018

Rabobank Oss Bernheze toont haar betrokkenheid door het lokale verenigingsleven te steunen met de Rabobank Clubkas Campagne. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden kunnen meedoen.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne
Met de Rabobank Clubkas Campagne stelt Rabobank Oss Bernheze jaarlijks een deel van de winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Onze leden beslissen van dinsdag 11 september tot en met maandag 24 september 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen!

Schrijf jouw club nu in!
Het opgeven van een bestedingsdoel is verplicht. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van activiteiten voor een breder publiek, de aanschaf van (sport- of muziek) materialen of nieuwe tenues of het opknappen van de kantine of repetitieruimte.

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Oss Bernheze hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt.

Dit jaar hebben we maar liefst € 300.000,- te verdelen, dus doe mee en schrijf jouw club in!

Vragen?
Heb je vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
• Lidmaatschap en stemmen
• Deelnemende verenigingen en stichtingen

Is je vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.ossbernheze@rabobank.nl.

Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 3 september 2018.

Ga verder