Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank

Oss Bernheze

Laat je stem horen en steun het verenigingsleven!

Je hebt van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven jouw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Goed nieuws: de stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is begonnen! Rabobank Oss Bernheze steunt op deze manier de verenigingen en stichtingen in de regio. Met de Rabobank Clubkas Campagne laten we een aanzienlijk deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. Dit jaar stelt Rabobank Oss Bernheze € 300.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! En het mooie is: de leden van de bank bepalen hoe het bedrag wordt verdeeld in onze regio. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren!

Hoe kan ik stemmen?

Als lid van Rabobank Oss Bernheze krijg je van ons vijf stemmen. Die breng je uit op je favoriete clubs, waarvan maximaal één op dezelfde club. Dit kan van dinsdag 11 september tot en met maandag 24 september 2018. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in enkele stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren.

Elke stem is geld waard!

Stem en help jouw favoriete club(s) in de regio bij het realiseren van hun Rabobank Clubkas Campagne doel. Alvast bedankt voor je steun!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Heb je vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
• Lidmaatschap en stemmen
• Deelnemende verenigingen en stichtingen

Is je vraag daarna nog niet beantwoord? Dan kun je uiteraard contact opnemen met ons via telefoonnummer (0412) 45 77 77 of via e-mailadres info.ossbernheze@rabobank.nl. Vermeld in de mail jouw postcode en huisnummer, zo kunnen wij je sneller helpen.