Rabobank

Noord- en Oost-Achterhoek

Hart voor de Achterhoek

 

Over Hart voor de Achterhoek
In het werkgebied van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan Hart voor de Achterhoek kunnen meedoen.

Start van Hart voor de Achterhoek
Tijdens Hart voor de Achterhoek kunnen leden van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 400.000,- te verdelen!

Inschrijving voor clubs
Clubs die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan Hart voor de Achterhoek kunnen zich van donderdag 15 maart tot en met dinsdag 1 mei 2018 inschrijven via www.clubkascampagne.nl/noa/inschrijven.

Doet uw club mee? Ga stemmen werven!
Heeft u bericht ontvangen dat uw club deelneemt aan Hart voor de Achterhoek 2018? Breng dan uw deelname onder de aandacht en werf zoveel mogelijk stemmen. Speciaal voor de deelnemende verenigingen en stichtingen hebben we promotiemateriaal ontwikkeld. Deze materialen kunt u downloaden via de website www.clubkascampagne.nl/noa/promotiemateriaal.

Wie mogen er stemmen?
Alle leden van Rabobank Noord- en Oost- Achterhoek van 16 jaar en ouder kunnen hun stem uitbrengen van dinsdag 22 mei tot en met woensdag 6 juni 2018. Bent u lid van Rabobank Noord- en Oost-Achterhoek? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u via deze website uw stem kunt uitbrengen.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
• Algemeen
• Leden
• Voorwaarden
• Stemmen
• Na het stemmen

Is uw vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.noa@rabobank.nl.