Rabobank

Maas en Waal - Oost Betuwe

Stem op jouw favoriete club!

Je hebt van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven jouw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en ten slotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe

Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe draagt verenigingen en stichtingen in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij in de regio Maas en Waal € 150.000 beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Dit bedrag verdelen de leden van onze bank over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Hiermee brengen we samen de clubs verder en helpen we ze om hun doelen te bereiken.

Persoonlijke stemcode

Via de post of e-mail heb je een bericht ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die jij een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je van maandag 15 april tot en met zondag 28 april 2019 op deze website inloggen en jouw vijf stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Breng jouw stem uit!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en ten slotte weer 4 cijfers.

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete club(s). Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!

Vragen?

Mocht je vragen hebben, dan kun je uiteraard contact opnemen met ons via telefoonnummer (0487) 58 02 00.