Rabobank

Land van Cuijk & Maasduinen

Stem op jouw favoriete clubs

Je hebt van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven jouw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen

Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij ook dit jaar weer een bedrag beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag je meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Stem op jouw favoriete clubs!

Via de post ontvangen alle leden een persoonlijke kaart met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je van maandag 10 september t/m vrijdag 28 september op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete clubs. Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (0485) 450 450 of stuur een e-mail naar info.lvcm@rabobank.nl. Vermeld in de mail jouw postcode en huisnummer, zo kunnen wij je sneller helpen.