Rabobank

Gooi en Vechtstreek

Schrijf je nu in voor de Rabobank Clubkas Campagne 2019

In het werkgebied van Rabobank Gooi en Vechtstreek bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne: een eigentijdse en bijzondere vorm van financiële ondersteuning voor het verenigingsleven in 't Gooi en de Vechtstreek.

Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Gooi en Vechtstreek hun stem uitbrengen op de verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 75.000,- te verdelen, dus doe mee.

Schrijf jouw club nu in!
Onze leden beslissen van dinsdag 5 maart tot en met maandag 25 maart 2019 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen!

Vragen?
Heb je vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
Algemeen
Lidmaatschap
Voorwaarden en criteria
Stemmen
Na het stemmen

Is jouw vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.gvs@rabobank.nl

De inschrijving is geopend tot en met 28 februari 2019.
Schrijf jouw vereniging of stichting in door op de button Ga verder te klikken.

Ga verder