Rabobank

Gooi en Vechtstreek

Stem op uw favoriete club!

U heeft van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven uw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en ten slotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Gooi en Vechtstreek

Stem op uw favoriete club!

Rabobank Gooi en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Vanwege het enorme animo voor deelname hebben we besloten het beschikbare bedrag voor de Rabobank Clubkas Campagne te verhogen naar € 100.000! Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

U heeft via de post een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 5 maart tot en met maandag 25 maart 2019 op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en breng maximaal 3 stemmen uit op uw favoriete clubs. 
Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar communicatie.gvs@rabobank.nl. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer, zo kunnen wij u sneller helpen.