Rabobank

's-Hertogenbosch en Omstreken

Inschrijfmodule Rabobank Clubkas Campagne 2018

In het werkgebied van Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken draagt het lokale verenigingsleven een warm hart toe. Daarom organiseren wij de Rabobank Clubkas Campagne: een eigentijdse en bijzondere vorm van financiële ondersteuning voor het verenigingsleven in ’s-Hertogenbosch en Omstreken.

Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens Rabobank Clubkas Campagne kunnen klanten van Rabobank ’s-Hertogenbosch en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 150.000,- te verdelen, dus doe mee.

Schrijf uw club nu in!
Onze klanten beslissen van vrijdag 31 augustus t/m maandag 24 september 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen!

Vragen?
Heeft u vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
• Algemeen
• Klanten
• Voorwaarden
• Stemmen
• Na het stemmen

Is uw vraag daarna nog niet beantwoord?
Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.s-hertogenbosch@rabobank.nl.

De inschrijving is geopend tot en met zaterdag 30 juni 2018.
Schrijf uw vereniging of stichting nu in via de onderstaande link.

Ga verder