Rabobank

's-Hertogenbosch en Omstreken

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank 's-Hertogenbosch en Omstreken

Over de Rabobank Clubkas Campagne
In het werkgebied van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 150.000,- te verdelen!

Wie mogen er stemmen?
Alle klanten van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken van 12 jaar en ouder (per 1 januari) kunnen hun stem uitbrengen van vrijdag 31 augustus tot en met maandag 24 september 2018. Bent u klant van Rabobank ‘s-Hertogenbosch en Omstreken? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u via deze website uw stem kunt uitbrengen.

Inschrijving voor clubs
Clubs die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen zich van maandag 30 april tot en met zaterdag 30 juni 2018 inschrijven via www.clubkascampagne.nl/denbosch/inschrijven.

Doet uw club mee? Ga stemmen werven!
Heeft u bericht ontvangen dat uw club deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018? Breng dan uw deelname onder de aandacht en werf zoveel mogelijk stemmen. Speciaal voor de deelnemende verenigingen en stichtingen hebben we promotiemateriaal ontwikkeld. Deze materialen kunt u downloaden via de website www.clubkascampagne.nl/denbosch/promotiemateriaal.

Vragen?
Heeft u nog vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
• Algemeen
• Klanten
• Voorwaarden
• Stemmen
• Na het stemmen

Is uw vraag dan nog niet beantwoord?
Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.s-hertogenbosch@rabobank.nl.