Rabobank

De Langstraat

Inschrijfmodule Rabobank Clubkas Campagne 2018


De Rabobank Clubkas Campagne start weer!
In de Langstraat bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseren wij ook dit jaar weer de Rabobank Clubkas Campagne. Jaarlijks stelt onze bank via de Rabobank Clubkas Campagne een deel van haar winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het lokale verenigingsleven. Onze 16.000 leden beslissen van dinsdag 2 oktober t/m zondag 14 oktober hoe de bijdrage van € 150.000,-  wordt verdeeld. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de spelregels voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

Vragen?
Heb je vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
Algemeen
Lidmaatschap
Voorwaarden
Stemmen
Na het stemmen

Schrijf nu in!
Het opgeven van een maatschappelijk bestedingsdoel is verplicht. Denk bijvoorbeeld aan het organiseren van activiteiten voor een breder publiek, de aanschaf van (sport- of muziek)materialen, nieuwe tenues of het opknappen van de kantine of repetitieruimte.
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank De Langstraat hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 150.000,- te verdelen, dus doe mee.

Alle verenigingen en stichtingen die zijn uitgenodigd voor de Rabobank Clubkas Campagne hebben op vrijdag 1 juni een bericht met inlogcode ontvangen op het bij ons bekende e-mailadres.
Vul hieronder de persoonlijke inlogcode in en klik op ‘inschrijven’. Inschrijven is mogelijk tot en met 14 september 2018.

Heeft jouw vereniging of stichting geen inlogcode ontvangen, neem dan contact op met Rabobank De Langstraat via bedrijven.delangstraat@rabobank.nl.