Rabobank

De Langstraat

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank De Langstraat

Stemperiode is nog niet gestart

Van dinsdag 2 oktober tot en met zondag 14 oktober kun je via deze website inloggen en je stemmen uitbrengen op jouw favoriete clubs.

Over de Rabobank Clubkas Campagne

Met de Rabobank Clubkas Campagne laten we een aanzienlijk deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. Dit jaar stelt Rabobank De Langstraat € 150.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! En het mooie is: de leden van de bank bepalen hoe het bedrag wordt verdeeld in onze regio. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren!

Wie mogen er stemmen?

Alle leden van Rabobank De Langstraat (per 2 september 2018) kunnen hun stem uitbrengen van dinsdag 2 oktober tot en met maandag 14 oktober 2018. Ben jij lid van Rabobank De Langstraat? Dan ontvang je een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode via de post waarmee je via deze website jouw stemmen kunt uitbrengen.

Inschrijving voor clubs

Clubs die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen zich van vrijdag 1 juni tot en met maandag 24 september 2018 inschrijven via www.clubkascampagne.nl/delangstraat/inschrijven.

Doet jouw club mee? Ga stemmen werven!

Heb je bericht ontvangen dat jouw club deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018? Breng dan jouw deelname onder de aandacht en werf zoveel mogelijk stemmen. Speciaal voor de deelnemende clubs hebben we promotiemateriaal ontwikkeld. Deze materialen kun je downloaden via de website www.clubkascampagne.nl/delangstraat/promotiemateriaal.

Vragen?

Heb je vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
Algemeen
Lidmaatschap
Voorwaarden
Stemmen
Na het stemmen