Rabobank

Arnhem en Omstreken

Inschrijfmodule Rabobank Clubkas Campagne 2018

Door onze coöperatieve identiteit zijn wij anders dan de andere banken en geloven wij in de gedachte dat je samen meer bereikt dan alleen. We zoeken optimaal de verbinding met onze lokale omgeving om onze betrokkenheid in Arnhem en omstreken te laten zien en laten ervaren. En dat doen wij onder andere via de Rabobank Clubkas Campagne.

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Arnhem en Omstreken hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 150.000,- te verdelen, dus doe mee!

Schrijf jouw vereniging of stichting nu in
Onze leden beslissen van dinsdag 28 augustus tot en met dindsag 11 september 2018 hoe de totale bijdrage wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen!

De inschrijving is geopend tot en met zaterdag 30 juni 2018.
Schrijf jouw vereniging of stichting nu in via de onderstaande link.

Ga verder