Rabobank

Arnhem en Omstreken

Stem op jouw favoriete club!

Je hebt van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven je persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en ten slotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Arnhem en Omstreken

Rabobank gelooft in het belang en de kracht van verenigingen en ziet hen als het cement van onze samenleving. Met de Rabobank Clubkas Campagne ondersteunen we het verenigingsleven in ons werkgebied. Dit jaar wordt er een bedrag van € 200.000,- beschikbaar gesteld voor deze campagne! Als lid van onze bank mag je meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Via de post hebben alle leden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kun je stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die je een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kun je van maandag 2 september tot en met maandag 16 september 2019 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete clubs. Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (088) 7267231 of stuur een e-mail naar directie.arnhem@rabobank.nl. Vermeld in de mail je postcode en huisnummer, zo kunnen wij je sneller helpen.