Rabobank

Apeldoorn en omgeving

Stem op jouw favoriete club

Je hebt van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven jouw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Apeldoorn en omgeving

De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is begonnen! Rabobank Apeldoorn en omgeving draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 100.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag jij meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Stem op jouw favoriete club!

Via de mail of post hebben alle leden een persoonlijke stemcode ontvangen. Met deze persoonlijke code kun je van dinsdag 13 maart tot en met maandag 2 april 2018 op deze website inloggen en jouw stemmen uitbrengen op de clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat je kunt verwachten en welke stappen je moet uitvoeren om jouw stemmen succesvol uit te brengen.

Help uw club en maak het verschil!

Elke stem is geld waard. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op jouw favoriete club. Wij wensen je veel plezier met het uitbrengen van jouw stem!

Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?

Heb je vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen:
Algemeen Lidmaatschap Voorwaarden Stemmen Na het stemmen

Is jouw vraag daarna nog niet beantwoord? Dan kun je uiteraard contact opnemen met ons via telefoonnummer (055) 578 49 11 of stuur een e-mail naar info.apeldoorn@rabobank.nl. Vermeld in de mail je postcode en huisnummer, zo kunnen wij je sneller helpen.