Rabobank

Amstel en Vecht

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Amstel en Vecht

Over de Rabobank Clubkas Campagne
Rabobank Amstel en Vecht start dit jaar met de Rabobank Clubkas Campagne. Hiermee geven we op een nieuwe manier invulling aan de ondersteuning van het verenigingsleven en de stichtingen in ons werkgebied.

De Rabobank Clubkas Campagne gaat van start!
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Amstel en Vecht hun stem uitbrengen op de vereniging(en) en/of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting worden uitgebracht, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 100.000,- te verdelen, dus doe mee!

Wie mogen er stemmen?
Alle leden van Rabobank Amstel Vecht (per 9 september 2018) kunnen hun stem uitbrengen van dinsdag 2 oktober tot en met vrijdag 12 oktober 2018. Bent u lid van Rabobank Amstel en Vecht? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u via deze website uw stem kunt uitbrengen. Ieder lid ontvangt vijf te verdelen stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op dezelfde club mogen worden uitgebracht.

Let op: alleen leden van Rabobank Amstel en Vecht mogen stemmen. Als u klant bent, bent u niet automatisch lid. Is iemand nog geen lid, maar wel klant van de bank? Dan kan hij/zij tot en met 8 september 2018 lid worden en meestemmen tijdens de campagne. Het lidmaatschap vraagt u gemakkelijk en snel aan via www.rabobank.nl/leden.

Inschrijving voor clubs
Clubs die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen zich van maandag 2 juli tot en met maandag 17 september 2018 inschrijven via www.clubkascampagne.nl/amstelenvecht/inschrijven.

Doet uw club mee? Ga stemmen werven!
Heeft u bericht ontvangen dat uw club deelneemt aan de Rabobank Clubkas Campagne 2018? Breng dan uw deelname onder de aandacht en werf zoveel mogelijk stemmen.

Vragen?
De onderstaande documenten bieden een antwoord op veel vragen.
• Algemeen
• Leden
• Voorwaarden
• Stemmen
• Na het stemmen

Is uw vraag dan nog niet beantwoord. Neem dan contact op met ons via communicatie.amstelenvecht@rabobank.nl.