Rabobank

Amersfoort Eemland

Stem op uw favoriete club

U heeft van ons een unieke stemcode ontvangen. Vul hierboven uw persoonlijke stemcode in. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 letters en tenslotte weer 4 cijfers.

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Amersfoort Eemland draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 75.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat.

Via de post hebben alle leden een persoonlijke kaart ontvangen met een unieke stemcode. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van dinsdag 22 mei tot en met maandag 11 juni 2018 op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Elke stem telt. Laat deze dus niet verloren gaan en stem op uw favoriete club(s). Wij wensen u veel plezier met het uitbrengen van de stemmen!
Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, gevolgd door 4 cijfers, 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.

Vragen?
Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (033) 330 53 00 of stuur een e-mail naar communicatie.amersfoorteemland@rabobank.nl. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer, zo kunnen wij u sneller helpen.