Rabobank

Almere

Inschrijfmodule Rabobank Clubkas Campagne 2018

In Almere bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van Almeerse projecten is één van de manieren om onze betrokkenheid bij Almere te tonen. Voldoet jouw club aan de voorwaarden voor deelname? Doe dan mee aan de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Almere. En schrijf je club nu in!

Stemmen op je favoriete club 
Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Almere hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een  club uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. We hebben € 50.000,- te verdelen, dus doe mee!

Leden stemmen van 2 – 15 oktober 2018
De leden van Rabobank Almere beslissen hoe de totale bijdrage van € 50.000,- wordt verdeeld. Juist in deze tijd, waarin het binnenhalen van financiële middelen steeds moeilijker wordt, is deze bijdrage een extra stimulans om dromen te laten uitkomen!

Vragen?
Bekijk de veelgestelde vragen.
• Algemeen
• Lidmaatschap
• Voorwaarden
• Stemmen
• Na het stemmen

Is je vraag niet beantwoord? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.almere@rabobank.nl.

Ga verder