Rabobank

Almere

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Almere

De Clubkas Campagne 2018 van Rabobank Almere is voorbij!

Leden van Rabobank Almere stemden op de 57 deelnemende verenigingen/stichtingen en bepaalden zo hoe de beschikbare € 50.000,- werd verdeeld.

De volledige uitslag bekijken
Via de volgende link kun je de lijst met alle deelnemende clubs, het aantal stemmen en de gewonnen bedragen bekijken: uitslag Rabobank Almere Clubkas Campagne 2018

Hartelijk dank aan de clubs voor jullie deelname aan deze editie en nogmaals gefeliciteerd met het door jullie behaalde bedrag!

Haal jouw cheque op!
De tien clubs met de meeste stemmen waren op 30 oktober bij Rabobank Almere uitgenodigd. Zij kregen toen hun cheque overhandigd met daarop de bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne. De overige clubs worden in de gelegenheid gesteld om de cheques vanaf dinsdag 6 november tot uiterlijk 30 november 2018 op te halen bij de Rabobank, Landdrostdreef 100, Almere.
Indien de cheque niet is opgehaald voor 1 december 2018, dan vervalt de donatie uit de Clubkas Campagne. De bedragen worden na 1 december 2018 overgemaakt.

Vragen?
Heb je nog vragen? Bekijk dan eerst de veelgestelde vragen.
• Algemeen
• Lidmaatschap
• Voorwaarden
• Stemmen
• Na het stemmen

Is je vraag daarna nog niet beantwoord? Neem dan contact op met de afdeling Marketing & Communicatie via communicatie.almere@rabobank.nl.